12.30 - 16.30 uur  Regionale muzikale uitspattingen

O.m. Keuris Concours, Scholen in de Kunst, locale muziekscholen, Utrechts Conservatorium, gesponsord door Rabobank

 

 

20.30 - 22.30 uur  Ruysdael Quartet & Henry Kelder

 

Joris van Rijn, viool
Emi Ohi Resnick, viool
Annemijn den Herder, altviool
Jeroen den Herder, cello

Henry Kelder is werkzaam als pianist, componist, dirigent, kamermusicus, improvisator, repetitor, cultureel ondernemer en docent. Hij is hoofd piano aan het Utrechts Conservatorium.

Henry Kelder wordt beschouwd als één van de meest veelzijdige musici van Nederland. Hij is een veel gevraagd begeleider, solist, docent en componist. Als dirigent en repetitior werkte hij met regisseurs als Pierre Audi en Willy Decker, componisten als Steve Reich, Pascal Dusapin en Louis Andriessen en met musici als Barbara Hannigan en Simone Lamsma.

Henry Kelder is aktief binnen vele samenstellingen. Als repetitor en dirigent is hij sinds 2006 verbonden aan Silbersee. Hier bereidde hij talloze wereldpremieres voor van hedendaagse opera´s. Hij is pianist van Ludwig, een collectief van topmusici. Met Andre Heuvelman tourt hij door Nederland en met saxofonist Johan van der Linden vormt hij Duo Lind´n Kelder. Dit duo richt zich op het spelen van hedendaagse muziek met een duidelijke toegankelijkheid en crossover en speelt over de hele wereld. Veel componisten hebben voor hun geschreven. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider en kamermusicus.

Ruysdael Kwartet

Ruysdael Kwartet

Website

Henry Kelder 2

Henry kelder

Website

22.30 uur  André Post Ensemble

 

Andre Post Ensemble

André Post Ensemble

Website